Advocatuur en Mediation

Verbeek Advocatuur, uw jurist

Verbeek Advocatuur is een laagdrempelig advocatenkantoor dat wordt gerund door bedrijfsjurist en mediator Felix Verbeek. Met jarenlange ervaring en een enthousiast team is ons advocatenkantoor actief in de advocatuur voor particulieren, instellingen én ondernemers.

Het advocatenkantoor in Nieuwegein is gevestigd aan de Julianaweg 26. Het pand is ingericht voor zowel het houden van besprekingen met een aantal mensen, als ook voor het vertrouwelijk wisselen van gedachten met cliënten.

MVO

Ons advocatenkantoor wil een bijdrage leveren om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Dit doen wij onder meer door fairtrade koffie en thee te drinken, het milieu te sparen door het gebruik van openbaar vervoer of fiets te stimuleren, terugdringing van papier door digitale archivering en digitale postverzending, (maatschappelijke) stageplaatsen aan te bieden en bewust om te gaan met energie door spaar- en led lampen te gebruiken, door verwarming co2 neutraal te hebben en electra zelfs co2 vrij etc.
Daarnaast verleent Verbeek Mediation Advocatuur gratis juridische bijstand aan enkele verenigingen in Midden Nederland en maakt mr. Verbeek deel uit van de lokale rechtswinkel.

Cliënten van Verbeek Advocatuur worden gevraagd mee te werken aan het cliëntentevredenheids-onderzoek (CTO) zodat wij onze werkwijze nog beter kunnen afstemmen op uw wensen. Klik hier voor het formulier.

Audit

Erkend leerbedrijf | Verbeek advocaten

Ons kantoor staat geregistreerd bij de Orde van Advocaten. De Orde zorgt ervoor, dat iedereen die een jurist inschakelt erop kan rekenen dat deze advocaat deskundig, onafhankelijk en integer is. Daarvoor vindt regelmatig via een audit een controle plaats.

Verbeek Advocatuur is een Erkend Leerbedrijf bij de Stichting ECABO