Advocatuur en Mediation

Kennisgroep

De kennisgroep van Verbeek Advocatuur bestaat uit relaties, waarmee wij veelvuldig samenwerken.

Van Heesen Notaris

Bij Notaris­kantoor van Heesen in Nieuwegein draait het om de persoonlijke relatie met de cliënt. Vanuit een modern kantoor wordt u efficiënt en snel geholpen. De medewerkers zijn ervaren in het notariaat. En bovenal: zij spreken uw taal.

Bezoek de website 

Scansense

Scansense biedt uniek maatwerk in het geval van persoonlijke dilemma’s of organisatievraagstukken die van invloed zijn op het functioneren. De interventies van Scansense zijn gericht op het optimaliseren van de prestaties en performance, alsmede de psychische en fysieke gezondheid. Alle facetten die het functioneren kunnen beïnvloeden komen in het zorgaanbod van Scansense aan de orde.

Bezoek de website 

Accountantskantoor Smeulders B.V.

Accountantskantoor Smeulders B.V. is in 1993 opgericht. Sinds 1997 is het kantoor gevestigd in het historische stadje Montfoort.

Bezoek de website 

Huis-stijl Ontwerp & Fotografie

Met Huis-stijl heeft u een vast aanspreekpunt voor al uw vragen op het gebied van drukwerk, ontwerp, huisstijlen, vormgeving en websites. Door al uw communicatieve uitingen in een hand te houden schept u een helder en eenduidig beeld naar de markt waarin uw bedrijf of organisatie opereert. Ons creatieve en technisch onderlegde team garandeert een passende oplossing, voor complexe vraagstukken op het gebied van huisstijl, logo's en drukwerk.

Wij opereren vanuit Nieuwegein, maar onze klanten komen van uit de provincie Utrecht tot ver buiten de landsgrenzen.

Bezoek de website 

Links

Interessante sites van organisaties die tot het netwerk van ons advocaten kantoor behoren: